Tgrt Haber
20 May 2021 15:02

Rize'de Akşener’e CHP-PKK tepkisi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Rize'de protesto ile karşılaştı. Akşener'e vatandaşlar "PKK'yla iş birliği yapıyorsun, ne işin var burada" ifadelerini kullandı.

Rize'de Akşener’e CHP-PKK tepkisi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,protesto

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Rize'nin İkizdere ilçesindeki ziyaretinde gerginlik yaşandı.Akşener'i karşılama sırasında bir kadın, PKK'yla iş birliği yapıyorsun, ne işin var burada" ifadelerini kullandı. Akşener duruma ilk olarak  "Ha ha ha" diyerek tepki gösterdi. Rizeli kadının "Açıklama yapar mısınız?" demesi üzerine Meral Akşener, "Yapmıyorum kardeşim. Ezan okunuyor, nasıl bir iftiradır. Sizi Allah'a havale ediyorum. Ayıp." diye bağırdı.

Kadının "Boy boy çıkıyor resimleriniz, iftira ediyorsunuz." sözleri üzerine Akşener, "Megri megriyi ben mi söyledim? Osman Öcalan'ın mektubunu ben mi okutturdum? Hadi oradan." ifadesini kullandı.

Rize'de Akşener’e CHP-PKK tepkisi

"BEN YAKIŞTIRMADIM"

Ziyareti sırasında yanına gelerek konuşmak isteyen bazı vatandaşlar ile Akşener'in yanında bulunanlar arasında sözlü tartışma yaşandı. Daha sonra esnaf ziyareti sırasında bir kişi, Akşener'e, "Cumhurbaşkanımızı, Netanyahu'ya benzetmeniz size yakıştı mı?" diye seslendi. Akşener, "Sen yakıştırdın mı?" diye sorduğu bu kişinin "Ben yakıştırmadım." yanıtı üzerine, "Tamam." dedi.

Bunun üzerine partililer ve bazı vatandaşlar arasındaki gerginlik büyüdü. Tartışan kişiler, güvenlik güçlerinin uyarısıyla dağıldı.

Meral Akşener ve beraberindekiler, daha sonra taş ocağı açılması planlanan bölgeye ulaşımı sağlayan yolda kadınlarla görüştü.

Rize'de Akşener’e CHP-PKK tepkisi

Rize'de Akşener’e CHP-PKK tepkisi

Rize'de Akşener’e CHP-PKK tepkisi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...