Tgrt Haber
26 Şubat 2015 10:41

Rus eşinden 20 yılda boşanabildi

20 yıl önce Rus uyruklu eşi tarafından terk edilen Ahmet Yağcı'nın hayatı zehir oldu. Rusya'da yeniden evlenip çocuk sahibi olan kadın sonunda boşanmayı kabul etti.

Rus eşinden 20 yılda boşanabildi
Rus eş, 20 yıl, Sabah,Rusya,Artvin

Artvin Hopa'da yaşayan Ahmet Yağcı (41) 1994'te Rusya uyruklu Galina Vasin (47) ile tanışıp arkadaş oldu. Bir yıllık eşinin evi terk edip ülkesine dönmesi üzerine boşanma davası açan Yağcı'nın hayatı kabusa döndü. Eşinin adresini bir türlü bulamayan Yağcı ipin ucunu bıraktı. 2012'de tekrar mahkemeye başvuran Yağcı, bu kez eşinin izini buldu: Galina Vasin Rusya'da evlenip bir çocuk sahibi olmuştu. Telefonla ulaştığı eşini duruşmaya katılması için Türkiye'ye davet eden Yağcı ret cevabı aldı ama kadının mahkemenin gönderdiği boşanma tebligatını imzalaması üzerine 20 yıl sonra özgürlüğüne kavuştu.
20 yıldır kağıt üzerinde evli olduğu için evlenemediğini anlatan Yağcı, 2 yıldır imam nikahıyla yaşadığı eşinden iki çocuğu olunca boşanmanın yeniden zorunlu hale geldiğini belirtti. Eşiyle en kısa sürede resmi nikah kıyacaklarını anlatan Yağcı, artık huzurlu bir hayat istediğini söyledi. (Sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...