Tgrt Haber
01 Nisan 2016 17:25

Rus istihbaratının aradığı Alparslan Çelik ve 13 kişi adliyede

Düşürülen Rus savaş uçağından paraşütle atlayıp kurtulan Rus pilotu öldürdüğü ileri sürülen Alparslan Çelik ve yanında yakalanan 13 kişi, ifadelerinin alınmasının ardından yoğun güvenlik önlemleri altında İzmir Adliyesi'ne sevk edildi.

Rus istihbaratının aradığı Alparslan Çelik ve 13 kişi adliyede
alparslan çelik

İzmir'de gözaltına alınan ve düşen savaş uçağından atlayıp kurtulan Rus pilotu öldürdüğü iddia edilen Alparslan Çelik ve yanında yakalanan 13 kişinin emniyetteki sorguları tamamlandı. Şüpheliler, yoğun güvenlik önlemleri altında ’6136 sayılı kanuna muhalefet’ suçundan İzmir Adliyesi'ne sevk edildi.
Rus istihbaratının aradığı Abdullah Çelik, Suriye’nin Türkmen dağında bulundukları belirtilen bir grup arkadaşıyla bir süre önce geldiği İzmir’de bir restoranda yemek yerken üzeride silah bulundurmaları sebebiyle ihbar üzerine gelen polis ekiplerince yakalanmıştı. Yapılan aramada 1 kalaşnikof ve iki tabanca ile çok sayıda mermi ele geçirilmişti. Bu arada, Alparslan Çelik'in 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezanın bulunduğu belirtildi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...