Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Ağustos 2022 21:42 - Güncelleme : 05 Ağustos 2022 23:01

Rusya'dan Bayraktar TB2 açıklaması

Son dakika haberi: Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya'nın Soçi kentinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında gerçekleşen görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, Liderlerin görüşmede Bayraktar TB2 insansız hava aracı (İHA) konusuna değinmediğini açıkladı.

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Rusya'dan Bayraktar TB2 açıklaması
peskov

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında bugün Rusya'nın Soçi kentinde düzenlenen görüşmenin ardından Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov açıklamada bulundu.

Görüşmenin 4 saat sürdüğünü hatırlatan Peskov, "Soçi'deki görüşme Moskova saatiyle 15.00'ten sonra başladı. İki ülkenin liderleri hem dar hem de genişletilmiş formatta 4 saat görüştü. Ortak bildiri kabul edildi” dedi.

BAYRAKTAR İHA KONUSU ELE ALINMADI

Daha önce sıkça gündeme gelen Bayraktar TB2 insansız hava aracının (İHA) Rusya'da üretilmesi ve satın alınması konusuyla ilgili liderlerin bir görüşme yapıp yapmadığı sorusuna cevap veren Peskov sadece "Hayır" diyerek karşılık verdi.

Rusya'dan Bayraktar TB2 açıklaması

Sözcü Peskov gazetecilere yaptığı açıklamanın ardından, görüşmenin gerçekleştiği Sanatoryum Rus binası önünden ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...