Tgrt Haber
28 Ocak 2022 07:43

Cem Küçük, Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin perde arkasını anlattı: 'Alaattin Çakıcı’nın avukatıyım' deyince...

Gazeteci Cem Küçük, Beşiktaş’ın eski yöneticisi ve ünlü sunucu Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürüldüğü silahlı saldırının perde arkasını anlattı.

Cem Küçük, Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin perde arkasını anlattı: 'Alaattin Çakıcı’nın avukatıyım' deyince...
şafak mahmutyazıcıoğlu,ece erken,cem küçük,cinayet

Beşiktaş’ın eski yöneticisi ve ünlü sunucu Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, çarşambayı perşembeye bağlayan gece Bakırköy Yeşilköy’de bulunan Cundalı Restaurant'ta vurularak öldürüldü.

Dün sabah "Cem Küçük’le Günaydın Türkiye" programında TGRT Haber'de vurulma anının detaylarını anlatan gazeteci Cem Küçük, bugünkü köşe yazında olayın sebebini anlattı. Bazı haber sitelerinde yazıldığı gibi olayın sebebinin ‘yasa dışı bahis’ olmadığını vurgulayan Küçük, olayın sebebinin ‘alacak verecek meselesi’ olduğunu söyledi.

İşte Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun öldürüldüğü ‘Cundalı cinayetinin perde arkası’… Cem Küçük yazısında Mahmutyazıcıoğlu’nun avukatlığını yaptığı kişi adına alacak verecek meselesini görüştüğü saldırganlara "Ben Alaattin Çakıcı’nın avukatıyım, yeğeniyim" demesinin ardından silahların patladığını belirtti.

İşte Cem Küçük’ün "Ece Erken'in eşi böyle öldürüldü, Cundalı cinayetinin perde arkası" başlıklı yazısı;
Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun çok yakın bir dostu var. Adı Rober Güler. Bakırköy’de Carousel’in karşısında ve Nişantaşı’nda saatçi dükkânı bulunuyor. Rober’in eniştesi Kapalıçarşı’dan 1 milyon liraya bir yer alıyor. 100 bin lira kârla satıyor. (Bu rakam ve küsüratın daha yüksek olabileceği söyleniyor.)

Satan kişinin arkadaşları S.Y. ve K.Y, Rober’in eniştesine, "O 100 bin lirayı da bize vereceksin" diyor.

Rober olayı yakın dostu Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na anlatıyor.
Şafak da iki isme, "Çarşamba gecesi Yeşilköy’deki Cundalı Restaurant'a gelin" diyor.
Bu arada restoranın üç ortağı var. Onlardan biri de Şafak Mahmutyazıcıoğlu. Yani misafirleri kendi mekânında ağırlıyor.

Çarşamba gecesi restauranta Şafak’la beraber Beşiktaş eski Başkanı Fikret Orman ve eski yönetici Serkan Yazıcıoğlu da var. Hepsi yemek yiyorlar. Akşam 20.00'de Fikret Orman mekândan ayrılıyor. Serkan Yazıcıoğlu oturmaya devam ediyor.

Gece yarısı 00.00 sularında S.Y. ve K.Y. geliyor.
Üçüncü bir kişi daha var: S.D...
Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu alacak verecek meselesini soruyor. "Bu olay güzellikle kapatalım" diyor.

Oradakiler Şafak’a, "Sen kimsin? Bize 100 bin lira daha borçlu" diyorlar.
Şafak da, "Ben Alaattin Çakıcı’nın avukatıyım, yeğeniyim" deyince bağırış çağırış ve küfürleşme oluyor.

Şafak’ın şoförü, "Ne oluyor burada?" deyince oradakiler silahlarına davranıyor. Önce şoförün ayağına bir kurşun sıkıyorlar. Sonra dönüp iki tane de Şafak’ın bacağına ateş ediyorlar. Şafak yere düşünce beş el daha ateş ediliyor. Kurşunlardan biri ayaktaki damarı yırtınca yoğun kan kaybından olay yerinde hayatını kaybediyor.

Serkan Yazıcıoğlu ve diğer masalarda oturanların hepsi yere yatıyorlar. Saldırganlar hemen olay yerinden uzaklaşıyorlar. Ambulans 15-20 dakika sonra geliyor. Şafak hastaneye götürülüyor ama daha olay yerinde hayatını kaybediyor. Olay bu. Gizemli bir şey yok. Alacak verecek meselesi.

İki kişi gözaltına alındı. Dört kişi kayıp.
Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken'in eşiydi.
En son geçen hafta TGRT Haber ekranlarında konuğumuz olmuş, Beşiktaş'ı değerlendirmişti...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...