Tgrt Haber
28 Ocak 2022 12:43

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun iş ortağıyla ilgili şok detay! Cinayetten 15 gün önce...

Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Beşiktaş Kulübü’nün eski yöneticilerinden ünlü avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti ile ilgili şok detaylar ortaya çıktı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun iş ortağıyla ilgili şok detay! Cinayetten 15 gün önce...
Şafak Mahmutyazıcıoğlu,Ece Erken

Beşiktaş Kulübü’nün eski yöneticilerinden ünlü avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, gece yarısı İstanbul’da bir restoranda uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Sunucu Ece Erken'in eşi ve eski BJK yöneticisi olan ünlü avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili sır perdesi kalkıyor. TGRT Haber’de Bilmedikleriniz Programının sunucusu Erol Köse, Mahmutyazıcıoğlu cinayete ilişkin çarpıcı detaylar verdi. 

İŞ ORTAĞININ EVİNE DE HIRSIZ GİRMİŞ 

Mahmutyazıcıoğlu’nun Canacankatan Avukatlık Bürosuyla iş ortaklığı olduğunu belirten Köse, cinayetten 15 gün önce bu bürodaki avukatın evinde hırsızlık olayının gerçekleştiğini söyledi. Hırsızın evden bazı evrakları alarak kaçtığı bilgisini paylaşan Köse, olayın şöyle gerçekleştiğini anlattı: “Bu büronun avukatının evine hırsız giriyor. Ailesi o sırada evde. Oğlu babasını arayıp evde hırsız olduğunu söylüyor. Baba eve geliyor ve hırsızı arıyorlar ancak bulamıyorlar. Bu arada ev iyice aranmış ve bazı evraklar alınmış iddiaya göre. Sonra hırsızın kendini tuvalete kilitlediğini fark ediyorlar. Adam silahıyla kilidi kırıyor. Ancak hırsız camı kırarak kaçmayı başarıyor.” 

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun iş ortağıyla ilgili şok detay! Cinayetten 15 gün önce...

ECE ERKEN'E ULAŞILAMIYOR

Ece Erken ile birlikte uzun yıllar program sunan Bircan Bali, Erken’e ulaşamadığını söyleyerek “Ece'yle inanılmaz bir ilişkisi vardı. Önce şoföre sıkmışlar sonra Şafak abiye. Hastane olay yerine çok yakın. Saatlerdir Ece'den haber alamıyoruz. Gece hastaneye gitmiş. Hastanın öldüğünü duyduğu an onu göndermişler. O saatten itibaren Ece'ye kimse ulaşamıyor” dedi. 

CİNAYET ORGANİZE İŞLERDE 

Cinayetin sebebinin yeraltı dünyasındaki iki grup arasındaki alacak verecek meselesi olduğu iddia ediliyor. Bu yüzden cinayet dosyası organize şube ekiplerine verildi. Olaya karıştığı iddia edilen 6 şüpheliden 2’si yakalandı, 4 kişi de aranıyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...