Tgrt Haber
25 Ocak 2022 10:48

Canlı yayında şok diyalog! Şafak Sezer: 21 saattir yoldaydım abi! Erol Köse: Nasıl yoldasın yani?

Yoğun kar yağışı nedeniyle İstanbul’da hayat durma noktasına geldi. Vatandaşlar yollarda mahsur kalırken sanatçı Şafak Sezer de evine gidemediği için yardım çağrısında bulundu. En son yaklaşık 14 saat önce “6 saattir arabadayız, hiçbir şey kımıldamıyor” diyen Sezer, TGRT Haber’e telefonla bağlanarak halen evine gidemediğini ve 21 saattir mahsur kaldığını söyledi.

Canlı yayında şok diyalog! Şafak Sezer: 21 saattir yoldaydım abi!  Erol Köse: Nasıl yoldasın yani?
Yolda mahsur kalan Şafak Sezer,İstanbul&tt2;da kar,İstanbul&tt2;da yollar ve trafik

İstanbul'da yoğun kar yağışı nedeniyle hayat adeta durma noktasına geldi, trafik durdu, yolda mahsur kalanlar oldu. Ünlü oyuncu Şafak Sezer de sosyal medyada İstoç-Mahmutbey gişelerine yakın bir bölgeden bir video paylaşarak "6 saattir arabadayız, hiçbir şey kımıldamıyor" diyerek yetkililerden yardım istemişti. TGRT Haber’de Yasemin Bozkurt ve Erol Köse ile Bilmedikleriniz Programın'a telefonla bağlanan Sezer, 21 saattir yolda olduğunu söyledi. Bunun karşısında şoke olan Erol Köse, “Halen yolda mısın, nasıl yoldasın yani?” diyerek şaşkınlığını gizleyemedi.

21 SAATTİR YOLDAYIM 

Sezer, yaşadığı mağduriyeti şu sözlerle anlattı: “Sabah televizyon programına katıldım. Kurumun şoförü ile yola çıktık. İstanbul’un genelinde değil ama Hadımköy tarafında arabalar hiçbir yerden çıkamıyor.  Eve gidemiyorum. 14 saat oldu sosyal medyanda video paylaşalı. Toplam 21 saattir evime gidemiyorum. Yakınlardaki bir hastaneye kendimi atmaya çalışıyorum.” 

SAATLERDİR AÇIM ABİ

21 saattir aç olduğunu belirten Sezer, konuşmasına şöyle devam etti: “21 saattir hiçbir şey yemedik. İhtiyaç olmasın diye yemedik. Yolu tamamen kapamışlar. Benzini doldurmuştuk Allah’tan. Yolda kalan çok fazla insan var. Bu bölgede yoğun kar yağışı oldu. Hadımköy’de korkunç bir kar var.” “Otobanda korku filmi yaşıyorum” diyen Sezer, “Kullandığım ilaçlar var. Şeker ilacı kullanıyorum. Daha önce kalp sorunu yaşadım. Bize önlem alın deniliyor ancak benim değil yetkililerin önlem alması gerekiyor. Buraya kar küreme araçlarını yönlendirmeleri şart." ifadelerini kullandı. Ailesiyle ilgili büyük bir endişe yaşadığını belirten Sezer, “Ailem de benim için endişe duyuyor. Aİleme kavuşmak istiyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...