Tgrt Haber
14 Ağustos 2020 13:04 - Güncelleme : 10 Eylül 2022 19:10

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan çocuklara önemli mesaj

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs tedbirleri, okulların açılması süreci ve alınması gereken önlemlerle ile ilgili önemli bir mesaj verdi. Bakan Koca, "Çocuklarımız, gençlerimiz hayatlarından fedakârlık yapıyor. Bunu karşılıksız bırakmayın. Tedbirlere harfiyen uyun." açıklamasında bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan çocuklara önemli mesaj
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca,

Twitter'dan paylaşımda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Çocuklarımız, gençlerimiz hayatlarından fedakârlık yapıyor. Bunu karşılıksız bırakmayın. Tedbirlere harfiyen uyun. 21 Eylül'de, okullarda yüz yüze eğitime geçildiğinde, vakalar azalmış olsun. Onlara daha güvenli şartlar sunalım. Biz anne babalar, evlatlarımız kadar duyarlı olsak." dedi.

"TEDBİRLERE HARFİYEN UYUN"

Bakan Koca çocuklara seslenerek, "Çocuklarımız, gençlerimiz hayatlarından fedakârlık yapıyor. Bunu karşılıksız bırakmayın. Tedbirlere harfiyen uyun. 21 Eylülde, okullarda yüz yüze eğitime geçildiğinde, vakalar azalmış olsun. Onlara daha güvenli şartlar sunalım. Biz anne babalar, evlatlarımız kadar duyarlı olsak." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...