Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Aralık 2020 23:24

Sağlık Bakanı Koca'dan 5 il için bir uyarı daha: Risk devam ediyor

Sağlık Bakanı Koca, Konya, Samsun, Trabzon, Antalya ve Ordu valileri ve il sağlık müdürleriyle toplantı yaptı. Bakan Koca 'risk devam ediyor' diyerek uyarılarda bulundu.

Sağlık Bakanı Koca'dan 5 il için bir uyarı daha: Risk devam ediyor
bakan koca,,sağlık bakanı koca,,riskli iller,

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Bakan Koca, ''Yüksek vaka sayılarının devam ettiği KONYA, SAMSUN, ANTALYA, TRABZON, ORDU Valilerimiz, İl Sağlık Müdürlerimiz ve Halk Sağlığı Başkanlarımızla görüşmeye devam ediyoruz. Bu iller yakın takibimiz altında. Test kapasitemizi ve filyasyon ekiplerimizi artırdık. SAMSUN, ANTALYA ve ORDU'DA yüksek risk devam ediyor. KONYA ve TRABZON'DA artış kısmen kontrol altında. Sağlık çalışanlarımız elinden geleni yapıyor. Kamu ve özel kurumlarımızla birlikte bütün hemşehrilerimizin duyarlılığı gücümüzü artırıyor. Ara vermeden mücadeleye devam edelim.'' ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...