Tgrt Haber
26 Eylül 2020 14:41

Sağlık çalışanını darp eden şahıs tutuklandı

Çapa Tıp Fakültesinde maske takmadığı için kendisini uyaran sağlık çalışanını darp eden şahıs, 'kasten yaralama' suçundan tutuklandı.

Sağlık çalışanını darp eden şahıs tutuklandı
Çapa Tıp Fakültesi

İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi’nde dün bir yakınını hastaneye getiren Furkan T., maskesini düzgün takmadığı gerekçesiyle hastane personeli Rıfat Babayiğit tarafından uyarılmıştı. Uyarı üzerine şüpheli ile hastane personeli arasında çıkan tartışmada şüpheli Furkan T., Babayiğit’i darp etmişti. Çevredekiler tarafından ayrılan kavgada, hastane gözünden yaralanan hastane personeli ameliyata alınmıştı.
Olayın ardından polis ekiplerince gözaltına alınan şüpheli Furkan T., Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sabah saatlerinde Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. ‘Hırsızlık’ suçundan hükümlü olduğu ve açık cezaevinden 3 Kasım’a kadar izinli olarak çıktığı öğrenilen şüpheli Furkan T., adliyede çıkarıldığı savcılıkça, ‘kasten yaralama’ ve ‘ölümle tehdit’ suçundan tutuklanma talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.
Hakimliğe çıkarılan şüpheli Furkan T., ‘kasten yaralama’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...