Tgrt Haber
05 Ağustos 2021 15:18

Sağlık çalışanlarından bir fedakarlık daha: Yangınla mücadelede de ön saftalar

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadelede en büyük role sahip sağlık çalışanlarının yangınla mücadelede de ön saflarda yer aldığı anları paylaştı.

Sağlık çalışanlarından bir fedakarlık daha: Yangınla mücadelede de ön saftalar
sağlık çalışanı,,yangın,,orman yangını,,yardım,,Fahrettin Koca,

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, yangından etkilenen sağlık personellerine ait görüntülere yer verdi. Bakan Koca’nın paylaşımında UMKE ekiplerinin ve sağlık çalışanlarının ilkyardım kitleri hediye ettiğini ve genel sağlık durumlarını kontrol ettiği anlar yer aldı.

Ülkenin birçok noktasında 9 gündür devam eden orman yangınlarının kontrol altına alınabilmesi için tüm Türkiye mücadelesini sürdürüyor. Koronavirüs salgın sürecinde canla başla çalışan sağlık personelleri de yangından etkilenenlerle ilgiilenerek yangın çalışmalarına destek veriyor. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık çalışanlarının vatandaşlara yardım ettiği ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) personelinin alanda yer aldığı görüntüleri paylaştığı gönderisinde, “Yangından etkilenen bölgelerde, vatandaşlarımıza ilkyardım kitlerini veriyor, genel sağlık durumlarını kontrol ediyor, sağlık hizmetine ihtiyacı olanları kurumlarımıza yönlendiriyoruz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...