Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Temmuz 2022 11:48 - Güncelleme : 21 Temmuz 2022 11:55

Hasta tedaviyi beğenmedi, abisi doktoru darp etti! Sağlıkta şiddete bu kez tutuklama

Mersin’de bir diş hekiminin kendisine uyguladığı tedaviyi beğenmeyen hasta, abisiyle birlikte doktorun muayenehanesini bastı. Doktora hakaretlerde bulunan hastanın abisi ise, hekimi darp etti. iki şüpheli sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
doktor,şiddet,darp

Mersin’de bir diş hekiminde tedavi olan hasta, tedaviyi beğenmeyince abisiyle birlikte muayenehaneyi bastı. Darp ve hakaret uyguladıktan sonra hekimin aracına da zarar veren şüpheliler tutuklandı.

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKLADI

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, merkez Akdeniz ilçesi Nusratiye Mahallesi'nde hizmet veren Mersin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Metropol Polikliniğinde, sağlık çalışanlarına şiddet uygulandığı ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olaya müdahale etti.

MAHKEME TUTUKLANMALARINA HÜKMETTİ

Ekiplerin müdahalesi ile gözaltına alınan şüpheli S.S.'nin, yapılan tedaviyi beğenmemesi üzerine ağabeyi G.S. ile birlikte yeniden polikliniğe geldiği, burada doktor A.H.Z.’ye hakaretlerde bulunduğu, şüpheli G.S'nin ise diş hekimini darp ettiği ve poliklinik önünde bulunan aracına zarar verdiği tespit edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen şüphelileri tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...