Tgrt Haber
22 Temmuz 2022 10:13 - Güncelleme : 22 Temmuz 2022 10:41

Sahibi bağırdı, onlar umursamadı: Pişkin hırsızlar kamerada

İstanbul'da hayalet gösterge paneli çalan 3 hırsız, araç sahibinin kendilerini görüp bağırmasına rağmen umursamadan hırsızlıklarına devam etti. Gösterge panelini söküp çıkaran hırsızlar, bölgeye geldikleri araçla kayıplara karıştı. O anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Hırsız,İstanbul

İstanbul'da son dönemde artan hayalet gösterge hırsızlığına bir yenisi daha eklendi. Büyükçekmece'de lüks bir aracı gözüne kestiren hırsızlar, aracın camını kırarak içeri girmeye çalıştı. Tam o sırada hırsızların çıkardıkları sesi duyan araç sahibi Emre Hacıhasanoğlu, pencereden baktığında şoke oldu.

BAĞIRIŞLARI UMURSAMADILAR

Evde yaşayanların kendilerine bağırmasına rağmen gösterge panelini sökmeye devam eden hırsızlar, diğer vatandaşların aşağı indiklerini görünce kaçmaya başladı.

Şahıslardan ikisi araçlarıyla giderken otomobilden çıkardığı gösterge paneli ile birlikte koşan üçüncü hırsız da aynı arabaya binerek kayıplara karıştı. Olay sonrası yapılan hırsızlık, emniyet güçlerine bildirilirken olay yeri inceleme ekipleri bölgeye gelerek çalışmalar yaptı.

ZARAR 200 BİN TL

Hırsızlık sonrası ortaya çıkan zararın 200 bin TL civarında olduğu öğrenilirken olay ile ilgili polis ekiplerinin soruşturması devam ediyor. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

"HİÇ BİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ DEVAM ETTİLER"

Hırsızların pişkinliklerine dikkat çeken Hacıhasanoğlu, “Hırsızların nasıl cesaret edip de bu işi yaptıklarını inanın ki anlayamıyorum. Biz onları görüp bağırdığımızda onlar sanki hiçbir şey olmamış gibi devam ettiler. Biz aşağı indiğimizde hırsızlardan biri arabamızdan çıktı ve sol kolunda hayalet gösterge ile beraber koşarak aracına bindi. Şahıslar o şekilde kaçtı. Biz polis ekiplerine haber verdik. Karakola geçip ifademizi verdik. Olay yeri inceleme gelerek çalışma yaptı. İnsanların malları kıymetli, bu olay hiç olmasaydı daha iyi olurdu tabi ama inşallah cezalandırılırlarsa maddi olmasa da manevi olarak zararımız karşılanır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...