Tgrt Haber
28 Aralık 2021 08:13

Şahide Türe kimdir? Berkcan Güven’in anneannesi Şahide Türe öldü mü?

Ünlü YouTuber Berkcan Güven geçtiğimiz yıllarda anneannesi Şahide Türe ile çektiği eğlenceli videolar ile anılıyordu. Ünlü YouTuber Berkcan Güven anneannesi Şahide Türe adına yardım kampanyası başlatıp Darülaceze vakfına bağışlamasıyla gündeme geldi. Peki Şahide Türe kimdir, kaç yaşında? Şahide Türe öldü mü?

Şahide Türe kimdir? Berkcan Güven’in anneannesi Şahide Türe öldü mü?
berkcan güven,youtube,şahide türe

YouTuber Berkcan Güven’in anneannesi Şahide Türe özellikle 2017 2018 yıllarında torununun çektiği eğlenceli videolarla sık sık gündeme geliyordu. Tüm Türkiye’nin tanıdığı Şahide Türe sağlık sorunları nedeniyle videolara devam etmedi. Berkcan Güven’in babası Burhan Güven Şahide Türe vefat haberini Instagram hesabından duyurdu. Peki Berkcan Güven anneannesi Şahide Türe kimdir, neden öldü? 

ŞAHİDE TÜRE KİMDİR? 

Ünlü YouTuber Berkcan Güven anneannesi Şahide Türe uzun süredir tedavi görüyordu. Türkiye’de 90 yaş üstünde 100 bin abone plaketi almayı başaran ilk YouTuber unvanına sahip Şahide Türe torunu Berkcan Güven ile çektiği eğlenceli videolar ile biliniyordu. 26 Aralık 2018 tarihinden Berkcan Güven ‘’Şahide Türe emeklilik videosu’’ ile anneannesinin artık dinleneceğini duyurmuştu. 

Berkcan Güven anneannesi Şahide Türe adına bağış kampanyası başlattı ve anneannesi adına para toplamıştı. Ünlü YouTuber Berkcan Güven Mayıs 2019 tarihinde Şahide Türe adına topladığı 200.000 TL'yi Darülaceze'ye teslim ederek takdir topladı. 

ŞAHİDE TÜRE ÖLDÜ MÜ? 

93 yaşındaki Şahide Türe dün gece vefat etti. Şahide Türe vefat haberini Berkcan Güven babası Burhan Güven Instagram hesabından duyurdu. Burhan Güven Şahide Türe ve eşinin olduğu fotoğrafı ''Melekler seninle olsun evlatlarımın anneannesi. Yüreklerinizdeki sevgiyi, dudaklarınızdaki duayı, bu kez onlara gönderin. Türkiye’nin sevdiği insan en sevdiğine kavuştu.'' mesajıyla paylaştı. Şahide Türe bir süredir sağlık sorunları nedeniyle tedavi görüyordu. 

Şahide Türe kimdir? Berkcan Güven’in anneannesi Şahide Türe öldü mü?

BERKCAN GÜVEN BABASI KİM? 

Şahide Türe vefat haberinin ardında gözler ''Berkcan Güven babası kimdir? Burhan Güven ne iş yapıyor?'' sorusuna çevrildi. 1982 senesinde gazeteciliğe başlayan Burhan Güven uzun süre muhabirlik, haber müdürlüğü ve reklamcılık yaptı. Burhan Güven 1995 senesinden itibaren 3 yıl süre ile TRT 2’nin kurumsal sesi olarak çalıştı. Türkiye’de bu dönemde ses getiren bir çok programa sesi ve haberciliği ile emek verdi. 

Burhan Güven 2010 senesinde yönetmenliğini Zülfü Livaneli’nin yaptığı "VEDA" filminde ise Mustafa Kemal'in son dönemini oynadı. Burhan Güven ünlü YouTuber Berkcan Güven ve Baran Güven’in babasıdır. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...