Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Aralık 2022 11:53 - Güncelleme : 08 Aralık 2022 12:05

Sahte avukat ifşa oldu: Onlarca kişiyi dolandırmış

Türkiye, günlerce sahte doktoru konuşurken bu kez de sahte avukat ortaya çıktı. Iğdır'da kendini avukat olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptığı tespit edilen Semih Baykır, gözaltına alındı.

Editör: Melis Önderoğlu / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Sahte avukat ifşa oldu: Onlarca kişiyi dolandırmış
Iğdır,sahte,avukat,dolandırıcılık,Semih Baykır

Iğdır’da kendini avukat olarak tanıtarak menfaat temin ettiği tespit edilen Semih Baykır, gözaltına alındı.

Iğdır Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, kendisini avukat olarak tanıtıp menfaat temin ettiği iddia edilen Semih Baykır’ı yakaladı.

Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde yapılan çalışma sonucu adliyeye çıkarılan Baykır, nitelikli dolandırıcılık, resmi belgede sahtecilik ve kamu kurumundan hırsızlık suçlarından tutuklandı.

IĞDIR BAROSU DA ŞİKAYETÇİ OLDU

Iğdır S Tipi Cezaevine konulan Semih Baykır hakkında Iğdır Barosu da şikayetçi oldu.

SAHTE DOKTOR YAKALANMIŞTI

Tekirdağ’da Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini ‘pratisyen hekim' olarak tanıtan ve diğer doktorların şüphelenip, şikayette bulunmasıyla gözaltına alındıktan sonra sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz, 25 Ekim günü tutuklanmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...