Tgrt Haber
09 Ocak 2015 08:56

Sahte biletle poz veren adamın başı dertte

Sahte biletle poz verip şaka yapan Taner Sanduvaç'ın adeta hayatı karadı. Alacaklıları peşini bırakmıyor...

Sahte biletle poz veren adamın başı dertte
milli piyango, büyük ikramiye, büyük ikramiye bileti, biletle poz, haber, sahte milyoner, facebook,

Sahte biletle poz verip şaka yapan Taner Sanduvaç'ın alacaklıları, işadamının peşine düştü. Sanduvaç "Bu şakayı herkes yaptı, bir tek bende dedikodu çıktı" dedi. Niğdeli işadamı Taner Sanduvaç, yılbaşı gecesi üzerinde tahrifat yaparak numaralarını değiştirdiği piyango biletiyle çektiği fotoğrafları Facebook'ta paylaştı. Milli Piyango'nun yılbaşı büyük ikramiyesinin 4 talihlisinden biri olduğu sanılan Sanduvaç, bir anda Türkiye gündemine oturunca fotoğrafı kaldırıp şaka yaptığını açıklasa da, başına dert aldı. İddiaya göre Sanduvaç'ın şaka yaptığına inanmayan alacaklılar, işadamının kapısını aşındırmaya başladı. Sabah'ın telefonla ulaştığı Taner Sanduvaç, "Çocukların yaptığı şakayı sosyal medyada sadece birkaç dakika yayımlayıp kaldırdık. Bu şakayı Niğde'de birçok kişi yaptı. Onlarınki günlerce kaldı, kimse bir şey demedi. Her işadamı gibi benim de borçlarım ve alacaklarım var" dedi.
Yılbaşından 5 gün sonra ortaya çıkan 30 yaşındaki gerçek talihli işçi de Sanduvaç'a tepki gösterdi: "O fotoğrafları görünce kendi biletimden şüphe ettim. Kimseye bir şey soramadım. Tatil günlerinin bitmesini iple çektim. Gerçek talihlileri sıkıntıya sokmaya ne hakları var" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...