Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Ekim 2015 03:25

Saldırgan teyze eşi çıktı

İstanbul Ataşehir'de, bir restoranın oyun alanına girerek 3 yaşındaki çocuğun yüzüne kimyasal madde döktüğü öne sürülen kişi çocuğun teyzesinin eşi çıktı.

Saldırgan teyze eşi çıktı
kezzap, saldırı,

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 17 Ekim'de bir restoranın Ataşehir şubesinde, 3 yaşındaki Y.K'nın yüzüne kimyasal madde atılmasıyla ilgili çalışma başlattı. Polis ekipleri, çocuğun annesi Işıl G. ve babası Cenk K'nın ifadesine başvurdu. Restoranın güvenlik kamera kayıtlarının yer aldığı bilgisayar harddiski incelendi.
 
Ayrıca, restoranın çevresinde bulunan iş yerlerine ait güvenlik kamera kayıtları da izlendi. Avukat olan anne Işıl G'nin baktığı dava dosyaları da kontrol edildi.  Yapılan çalışma sonucu, şüphelinin, çocuğun teyzesinin eşi C.A. olduğu belirlendi.
 
C.A. gözaltına alındı.
 
​Bu arada, kimyasal maddenin içeriğinin kriminal laboratuvarda incelendiği öğrenildi.Çocuğun teyzesinin eşi olduğu belirtilen C.A'nın ilk sorgusunda suçlamaları kabul ettiği, "çocuğa ailede herkesin ilgi göstermesi nedeniyle kıskandığı için böyle bir şeyi yaptığını" söylediği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...