Tgrt Haber
29 Haziran 2022 07:27 - Güncelleme : 29 Haziran 2022 08:05

Saldırganlar serbest kaldı, doktor diplomasını yırtarak çöpe attı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde görevi başındaki acil doktor, hasta yakınları tarafından darp edildi. Saldırganlardan şikayetçi olan doktor saldırganlar serbest kalınca diplomasını yırttı. Bakan Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada saldırganların adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmaları kararına Cumhuriyet Başsavcılığınca itiraz ettiğini duyurdu.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
bakan koca,sağlıkçı şiddet

Şanlıurfa’da özel bir tıp merkezinin acil servisinde çalışan doktor Şeyhmus Baraş, hasta ile ilgili işlem yaptığı sırada iddiaya göre sistemde sorun yaşandı. Doktorun hastaya hata yaşandığını söylemesi üzerine, konuya müdahil olan başka bir şahıs, doktora saldırdı. Saldırganın yakınları da doktoru darp etmeye başladı. Yumruk ve tekmelerden kaçan doktor, yönetim odasına sığınarak kurtulmaya çalıştı.

SALDIRGANLAR SERBEST BIRAKILDI DOKTOR DİPLOMAYI YIRTTI

Yaşanan olay sonrasında doktor saldırganlardan şikayetçi oldu. Saldırganlar polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı ve mahkemeye çıkartıldı. Mahkeme saldırganları serbest bırakması sonrasında doktor verilen karara tepki göstererek diplomasını yırttı. Mesleği bıraktığını söyleyerek evine giden doktorun arkadaşları yırtık diplomanın parçalarını topladı.

BAKAN KOCA: KARARA İTİRAZ EDİLDİ

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Urfa’dan yeni haber. Viranşehir’de özel bir tıp merkezinde yaşanan şiddet suçunun şüphelileri hakkında verilen adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılama kararına karşı Cumhuriyet Başsavcılığınca, Asliye Ceza Mahkemesine itiraz edilerek şüphelilerin tutuklanması talep edilmiştir” ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1541912756332503041

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...