Tgrt Haber
10 Ağustos 2022 16:34 - Güncelleme : 10 Ağustos 2022 17:15

Son dakika! Saldırı girişimindeki 8 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerine saldırı girişiminde bulunan 8 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi.

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! Saldırı girişimindeki 8 terörist öldürüldü
terörist

Türk Silahlı Kuvvetleri, teröristlerin saldırı girişimlerini engellemeye devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından 8 teröristin etkisiz hale getirildiği duyuruldu. 

Açıklamada, "Huzur ve güvenliğin teminatı Komandolarımız, Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerine saldırı girişiminde bulunan 8 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hale getirdi. Operasyonlarımız hız kesmeden devam edecek" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1557357822173642752

ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMIYOR

Türk Silahlı Kuvvetleri, terörle mücadele çerçevesinde operasyonlarına devam ediyor. Sınır bölgelerinde de teröristlerin saldırılarına karşı cezalandırma atışları sürüyor. Sabah saatlerinde öldürülen 9 teröristin ardından Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde 8 terörist daha etkisiz hale getirildi.

Operasyon bölgelerinde şehit olan askerlerimizin kanları yerde kalmıyor. Mehmetçik, Irak'ın kuzeyini teröristlere dar etmeye devam ediyor. Pençe Kilit operasyon bölgesinde şehit olan askerimizin ardından bugün öldürülen terörist sayısı 17'ye yükseldi. 

"TERÖRİSTLERE KARŞILIK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Milli Savunma Bakanlığı sabah saatlerinde 9 teröristin etkisiz hale getirildiği duyurdu.

MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Suriye’nin kuzeyinden Mardin hudut hattımıza saldırı ve sızma girişiminde bulunan 9 PKK/YPG'li terörist daha Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi. Teröristlere güçlü şekilde karşılık vermeye devam edeceğiz!" denildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1557268282352214017

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...