Tgrt Haber
15 May 2019 02:46

Saldırı girişimiyle ilgili Fahrettin Altun'dan önemli açıklama

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, TBMM'deki terör girişimiyle ilgili, eylemin iç ve dış bağlantılarının ortaya çıkarılacağını belirterek hesap sorulacağını söyledi.

Saldırı girişimiyle ilgili Fahrettin Altun'dan önemli açıklama
fahrettin altun,,açıklama

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, TBMM'deki terör eylemiyle ilgili Twitter'dan açıklamalarda bulundu.

Altun, eylemin millet iradesini hedef alan bir saldırı girişimi olduğunu belirterek şunları söyledi:

"DHKP-C’li iki teröristin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleştirmeye çalıştığı terör eylemi doğrudan millet iradesini hedef alan bir saldırı girişimidir. Milletimizin huzuruna yönelik bu terör eyleminin iç ve dış tüm bağlantıları ortaya çıkarılacak ve hesap sorulacaktır."

Türkiye'nin hiçbir terör örgütüne geçit vermeyeceğini ve hepsinden hesap soracağını vurgulayan Altun şu ifadeleri kullandı:

"Şer odaklarınca planlandığı anlaşılan bu terör saldırısını püskürten güvenlik güçlerimizi can-ı gönülden tebrik ediyorum. Türkiye hiçbir terör örgütüne geçit vermeyecek ve teslim olmayacaktır. Gazi Meclisimize ve milletimize geçmiş olsun."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...