Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Ekim 2021 11:52

Son dakika! PKK'ya darbe: 8 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığındaki 5 PKK/YPG'li teröristin komandolar tarafından etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Akşam saatlerine doğru Kandil'e düzenlenen hava harekatında ise 3 terörist daha öldürüldü.

Son dakika! PKK'ya darbe: 8 terörist öldürüldü
pkk,terörist

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), terör örgütü PKK'ya göz açtırmıyor. Son olarak Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığındaki teröristlere komandolar geçit vermedi.

5 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı harekat bölgesinde eylem hazırlığında olan 5 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakanlığın açıklamasında, "Terör örgütü PKK/YPG'nin Barış Pınarı bölgesindeki huzur ve güven ortamını bozmasına izin vermedik, vermeyeceğiz! Bölgede her türlü tedbiri alan Kahraman Komandolarımız bir saldırı girişimini daha önleyerek 5 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi" ifadelerine yer verildi.

3 PKK'LI DAHA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Kandil bölgesinde 3 PKK'lı teröristin hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Teröristler için kaçacak yer yok, hiçbir yer onlar için güvenli değil. Irak'ın kuzeyindeki Kandil bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı terörist hava harekatıyla etkisiz hale getirildi." ifadeleri kullanıldı.

GRİ LİSTEYE YENİ ÇİZİK

Terörle mücadelede yurt içi ve sınır ötesinde mücadele aralıksız sürerken, İçişleri Bakanlığı tarafından sabah yapılan açıklamada PKK'nın özel olarak eğittiği gri listedeki bir teröristin etkisiz hale getirildiği duyuruldu. Önceki gün Şırnak'ta düzenlenen operasyonda öldürülen 2 teröristten birinin; PKK'nın elebaşlarından Murat Karayılan'ın talimatlarını yerine getiren, pek çok bombalı saldırıda parmağı bulunan ve 500 bin TL ödülle aranan "Sidar Farkin Amed" kod adlı Fırat Gizlenç olduğu belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...