Tgrt Haber
25 Ağustos 2021 10:49

Son dakika: Saldırı hazırlığındaki 9 PKK'lı terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, 8'i Barış Pınarı, 1'i Fırat Kalkanı bölgesinde olmak üzere saldırı hazırlığındaki 9 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Şırnak'ta ise 2 PKK'lı terörist öldürüldü.

Son dakika: Saldırı hazırlığındaki 9 PKK'lı terörist öldürüldü
MSB,PKK,terörist

Mehmetçik Suriye'nin kuzeyinde teröristlere geçit vermiyor. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Suriye'nin kuzeyinde 9 teröristin daha öldürüldüğünü duyurdu. 

Mehmetçik hem yurt içinde hem de sınır ötesinde teröristlere geçit vermiyor. Teröristlerin inleri onlara mezar olmaya devam ediyor. Komandolar Suriye’nin kuzeyinde terörist saldırılarına karşı her türlü tedbiri alıyor. Bu çerçevede 8'i Barış Pınarı Bölgesinde, 1'i de Fırat Kalkanı Bölgesinde olmak üzere toplam 9 PKK’lı teröristin saldırı hazırlığında olduğu tespit edildi. Komandolar harekete geçti ve 9 PKK’lı terörist öldürüldü.

ŞIRNAK'TA 2 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Öte yandan İçişleri Bakanlığı Eren-13 Operasyonları kapsamında Şırnak’ta 2 bölücü örgüt mensubunun silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Bakanlıkltan yapılan açıklamada "Eren-13 Operasyonları kapsamında, Şırnak ili Beytüşşebap ilçesi Markoz Deresi bölgesinde, Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Komando ve JÖH birliklerince  J-SİHA ve Hava Kuvvetlerinin desteğinde icra edilen operasyonda, 2 bölücü örgüt mensubu silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede operasyonlara devam edilmektedir" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...