Tgrt Haber
14 Nisan 2015 18:46

Samsun'da akıl almaz vahşet

Samsun'da 70 yaşındaki şizofreni hastası Aziz G. belirlenemeyen bir nedenle eşi 73 yaşındaki Çakır G.'yi, boğazını bıçakla keserek öldürdüğü iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındı.

Samsun'da akıl almaz vahşet
samsun,

Olay bugün Tekkeköy İlçesi 19 Mayıs Mahallesi Şehit Köksal Teke Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre annesi Çakır G. ve şizofreni hastası olan ve 15 gün önce hastaneden çıktığı öne sürülen babası işçi emeklisi Aziz G. ile birlikte yaşayan, bekar olan 35 yaşındaki Ali G., bugün ekmek almak için evden çıktı. Mutfakta yemek yapan 9 çocuk annesi Çakır G. ile eşi Aziz G. arasında belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma sonrası Aziz G. mutfaktan aldığı et kesme bıçağıyla eşinin boğazını, yüzünü ve kollarını keserek öldürdü. Ekmek alıp geri dönen Ali K. karşılaştığı korkunç manzaranın ardından olayı polise ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Eve gelen sağlık ekipleri kanlar içinde mutfak kapısının önünde yerde yatan kadının öldüğünü belirledi. Polis ise şüpheli Aziz G.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Üstü ve yüzü kan olan şüpheli daha sonra ifadesi alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayı duyarak eve gelen yakınları gözyaşlarına boğuldu. Cumhuriyet Savcısı'nın cinayet mahallinde yaptığı incelemenin ardından ceset otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...