Tgrt Haber
25 Mart 2014 19:23

Samsun'daki bu pankartlar herkesi şaşırttı

Başbakan Erdoğan’ın bugün Samsun’da yapacağı miting alanına asılan ilginç pankartlar herkesi güldürdü.

Samsun'daki bu pankartlar herkesi şaşırttı
samsun,pankartlar,başbakan erdoğan,gülen kasetçilik,başbakan erdoğan samsun,miting pankartları

Başbakan Erdoğan’ın bugün Samsun’da yaptığı miting alanına asılan ilginç pankartlar dikkat çekti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün Kastamonu mitinginin ardından saat 16.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda halka hitap etti. AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş meydana gelerek çalışmaları yakından takip etti. Meydanı balonlarla, bayraklarla ve afişlerle süsleyen partililer, ilginç pankartlara da yer verdi. Pankartlar arasında bulunanlardan biri ise görenleri şaşırtıyor.
MONTAJ PANKARTI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve son dönemde gündemden düşmeyen bazı isimlerin karikatürlerinin yer aldığı pankart, vatandaşların dikkatini çekti. Vatandaşlar, cep telefonları ile pankartı görüntülemeyi ihmal etmedi. O pankartın yanında bulundan “Tele kulakla değil, can kulağı ile dinliyoruz. Emret Sayın Başbakanım” pankartı da ilgi gördü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...