Tgrt Haber
04 Nisan 2014 13:51 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:08

Samsung Galaxy S5 Mini teknik özellikleri ve fiyatı

Samsung Galaxy S5 Mini teknik özellikler, inceleme, resimleri, fiyatı, Samsung Galaxy S5 Mini ne zaman çıkacak,tüm detaylar haberimizde

Samsung Galaxy S5 Mini teknik özellikleri ve fiyatı
samsung galaxy s5,teknik özellikler,fiyat,samsungalaxy s5 ne zaman çıkacak,

Samsung'un ünlü fan sitesi SamMobile, yaklaşan Galaxy S5 Mini akıllı telefonunun teknik özelliklerini sızdırdı. Site, Samsung SM-G800 adlı Galaxy S5 Mini'nin  oldukça düşük donanımla geleceğini iddia ediyor.
Teknik özellikleri tarif edilen cihaz, 4.5 inç 720p çözünürlükte Süper AMOLED ekrana, dört çekirdekli Snapdragon 400 işlemciye, 1.5GB RAM, 16GB depolama belleğine, 8MP arka kamera, 2MP ön kamera ve 2100mAh gücünde bataryaya sahip olacak. Buna ek olarak, telefon Android 4.4.2 Kitkat sürümüyle piyasaya sürülecek. Ayrıca cihaz büyük abisi gibi, IP67 sertifikasına sahip olacak. Ancak Samsung Galaxy S5  Mini'de kalp hızı ölçme ve parmak izi sensörlerinin olmayacağı söyleniyor. Ama bu bilginin kesin olmadığını hatırlatmakta fayda var.Son olarak Samsung Galaxy S5'in Haziran ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Fiyatlandırma konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor ancak, bilgiler geldikçe biz size sitemizden duyurmaya devam edeceğiz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...