Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Ağustos 2017 14:56

Şanlıurfa’da çarpışan araçlardaki 2 sivil hayatını kaybederken 5’i asker 7 kişi ise yaralandı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde içinde askerlerin bulunduğu araç ile başka bir aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 sivil hayatını kaybederken 5'i asker 7 kişi ise yaralandı.

Şanlıurfa’da çarpışan araçlardaki 2 sivil hayatını kaybederken 5’i asker 7 kişi ise yaralandı
kaza,,asker,,şanlıurfa,

Edinilen bilgiye göre kaza, öğle saatlerinde Viranşehir-Şanlıurfa karayolunun Eyüp Nebi kavşağında meydana geldi. Şırnak’tan Adana’ya bayram iznine giden 5 rütbeli askerin içinde bulunduğu sivil plakalı araç ile Viranşehir’den Şanlıurfa istikametine giden sürücüsünün ismi belirlenemeyen 59 UP 266 plakalı hafif ticari araç, sollama sırasında çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yoldan çıkan araçlar bariyerlere saplandı. Kaza nedeniyle bölgeye çok sayıda ambulans ve emniyet personeli sevk edildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulanslarla Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırdı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan sivil araçtaki 2 kişi, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken yaralılar arasında durumu ağır olanların da bulunduğu öğrenildi. Kazada 5'i asker 7 kişi de yaralandı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...