Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Temmuz 2022 15:50 - Güncelleme : 31 Temmuz 2022 16:30

Şanlıurfa'da doktora parke taşıyla saldıran kişiye rötarlı tutuklama

Şanlıurfa'daki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan doktora kaldırım taşıyla saldıran ve gözaltına alındıktan sonra 'teşebbüs gerçekleşmediği' gerekçesiyle serbest bırakılan Ali K., ikinci kez gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

Şanlıurfa'da doktora parke taşıyla saldıran kişiye rötarlı tutuklama
Şanlıurfa,doktor,saldırı,tutuklama

Şanlıurfa'da 28 Temmuz gecesi Eyyübiye ilçesinde bulunan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, iddiaya göre madde bağımlısı Ali K., uyuşturucu kullandığı esnada gözüne yapıştırıcı maddenin gelmesi üzerine acil servise gitti.

Hastanede Doktor Sezer Eşfer'in, gözünü yıkayıp tedavisini tamamladığı Ali K.'ya risk oluşturacak bir durum olmadığı ve genel muayene için göz doktoruna başvurmasını istediği belirtildi. Ancak bu duruma sinirlenen Ali K., "Bana bakacaksınız" diyerek acil servis önünden sökerek aldığı kaldırım taşı ile Doktor Eşref'e saldırmaya kalkıştı. Hastanedeki hasta yakınlarının araya girmesiyle engellenen Ali K., polisler tarafından yaklanarak gözaltına alındı.

ÖNCE SERBEST BIRAKILDI

Emniyetteki ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece 'eylemi gerçekleştirmediği' gerekçesiyle adli kontrol şartıyla serbest kalan Ali K., bu defa alkollü bir şekilde hastaneye gitti. Burada Ali K.'yi gören doktor Sezer Eşfer, sosyal medya hesabından duruma tepki gösterdi.

İKİNCİ GÖZALTINDAN SONRA TUTUKLANDI

Ali K., ikinci kez gözaltına alınmasının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: NTV
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
4431 Temmuz 2022 18:46

Şiddete karşı çözüm basit. Muayene odalarına ses kayıtlı kamera sistemleri koyun kimse zan altında kalmaz.

Sonraki Haber Yükleniyor...