Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Şubat 2015 15:11

Sarıyer'de halk otobüsü kazası, 2 ölü 8 yaralı

Sarıyer'deki halk otobüsü kazasında 2 kişinin öldüğü 8 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Sarıyer'de halk otobüsü kazası, 2 ölü 8 yaralı
sarıyer, kaza, halk otobüsü,

Sarıyer Tarabyaüstü’nde henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkan özel halk otobüsü caddedeki araçları biçerek kaldırıma çıktı. Kazada otobüsün altında kalan iki kişi öldü, yaralanan 8 kişi hastanelere kaldırıldı.
Kaza, saat 15.00 sıralarında Tarabyaüstü Arabayolu Caddesi’nde meydana geldi. Hacıosman-Kabataş seferini yapan özel halk otobüsü, iddialara göre sürücüsünün kontrolünden çıkarak yol kenarındaki ve karşı yönden gelen araçlara çarptı. Hızı azalmadan onlarca araca çarpan otobüs daha sonra kaldırıma çıkarak bir iş yerine çarptı. Bu sırada kaldırımda bulunan iki kişi otobüsün altında kaldı. Otobüste ve çarptığı araçlarda yaralanan 8 kişi ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Polis kaza yerinde güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekipleri ise otobüsün altında kalan iki kişiyi çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Otobüs şoförünün direksiyon başında kalp krizi geçirdiği iddia edildi
İşte olay yerinden ilk görüntüler:

Sarıyer'de halk otobüsü kazası, 2 ölü 8 yaralı
Sarıyer'de halk otobüsü kazası, 2 ölü 8 yaralı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...