Tgrt Haber
04 Nisan 2014 22:18

Sarıyer'de kaybolan 3,5 yaşındaki çocuk aranıyor

Sarıyer'de kaybolan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik'in bulunması için arama çalışmaları sürüyor.

Sarıyer'de kaybolan 3,5 yaşındaki çocuk aranıyor
istanbul, sarıyer, kaybolan çocuk, arama çalışmaları

Sarıyer'de kaybolan 3,5 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor. Alınan bilgiye göre, Zekeriyaköy Fesleğen Sokağı'ndaki evinden sabah saatlerinde anne ve babası uyurken tek başına çıkan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik kayboldu. Çocuğun evde olmadığını fark eden baba Serdar Dikdik, olayı polise ve jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, küçük Pamir'i bulmak için çalışma başlattı. Önce yakın bölgelerde arama yapan jandarma ekipleri, daha sonra çalışmalarını ormanlık alana kaydırdı.
Jandarmanın arama çalışmaları devam ederken, evin üst sokağındaki su kuyusu da çocuğun düşmüş olma ihtimaline karşı itfaiye ekipleri tarafından boşaltılıyor. Baba Serdar Dikdik'in jandarma karakolunda verdiği ifadede, "Çocuğumuz kapıyı açarak evden çıkmış. Sabah saatlerinden itibaren yok. Polis, jandarma herkes arıyor. Çocuğumu görenlerin haber vermesini bekliyoruz" dediği öğrenildi.
Mahalleliler ile çocuğun kaybolduğunu öğrenen vatandaşlar da ellerindeki fenerlerle evin yakınlarında ve ormanlık alanın çevresinde aramalara katılıyor. Bölgeye gelen Boğaziçi Üniversitesi Kilyos Kampüs Koordinatörü Doç. Dr. Emre Otay, jandarmanın kuzeyde arama yapacağını belirterek, 150-200 kişilik vatandaş grubunu güneye yönlendirdi. Bu arada, bir helikopter de aydınlatma yaparak, arama çalışmalarına havadan destek veriyor. Ailenin endişeli bekleyişi devam ederken, küçük Pamir'in duyarak eve dönebileceği düşüncesiyle, sevdiği çizgi filmin sesi televizyondan mahalleye veriliyor.  Evden ayakkabısız çıkan 3,5 yaşındaki çocuğun üzerinde uyku tulumu olduğu belirtildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...