Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Kasım 2021 13:18

Satırla aile sağlığı merkezini bastı, doktorlar ve çalışanlar odaya saklandı

İstanbul’da bir kişi elinde satırla aile sağlık merkezini bastı. Binada bulunan doktorlar ve çalışanlar odaya saklanırken, satırı elinden fırlatan saldırgan aile sağlığı merkezinden ayrıldı. Korku dolu anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Satırla aile sağlığı merkezini bastı, doktorlar ve çalışanlar odaya saklandı
Satır,Saldırı,İstanbul

İstanbul’da geçtiğimiz haftalarda bir aile sağlığı merkezine kimliğini belirlenemeyen bir kişi tarafından satırlı saldırı gerçekleştirildi. İçeri girdikten sonra elindeki satırlar panolara saldıran kişi, daha sonra elindeki satırı fırlattı. Olay sırasında doktorlar ve çalışanlar büyük bir panik yaşayarak, odalarına saklandı.

SALDIRI ANI KAMERADA

Satırı fırlatan şahıs kimseye saldırıda bulunmadan aile sağlığı merkezini terk etti. Aile sağlığı merkezine gelen polis inceleme yaparak şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Polis ekiplerinin titiz çalışması sonrası, şahsın 15 Kasım tarihinde Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğiştim ve Araştırma Hastanesine yatırıldığı öğrenildi. Öte yandan satırlı kişinin sağlık ocağında paniğe neden olduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...