Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Ağustos 2016 12:01

Savcılıktan Gaziantep saldırısıyla ilgili önemli açıklama

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Gaziantep’ deki canlı bomba saldırıyla ilgili yapılan açıklamada, ' Olay yerinde 1 adet parçalanmış canlı bomba yeleği elde edilmiştir' denildi.

Savcılıktan Gaziantep saldırısıyla ilgili önemli açıklama
savcılık,gaziantep,saldırı,

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı, olay yerinde yapılan incelemelerde bir adet parçalanmış canlı bomba yeleği bulunduğunu açıkladı.  
 Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, olay yerindeki incelemelerde canlı bomba yeleği bulunduğu belirtildi. Açıklamada, "20 Ağustos 2016 Cumartesi günü akşam 22.50 saatlerinde Gaziantep Şahinbey ilçemiz Beybahçe Mahallesinde yapılan bir düğüne canlı bombayla düzenlenen terör saldırısında bugün itibariyle 50 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 94 vatandaşımızın da yaralandığı anlaşılmıştır. Olaydan sonra Cumhuriyet Başsavcılığımızca 2 Cumhuriyet Başsavcı vekili, 4 Cumhuriyet Savcısı görevlendirilmiş olup, olay yeriyle ilgili polisle birlikte inceleme başlatılmış, olay yerinde bir adet parçalanmış canlı bomba yeleği elde edilmiştir" denildi.
 Saldırıda ölenlerin otopsi işlemleri sonuçlandırılarak kimliği tespit edilenler cenazelerin ailelerine teslim edilmeye başlandığı belirtilen açıklamada, "Olayın fail veya failleri hakkında Cumhuriyet Başsavcılığımızca yoğun bir çalışma yapıldığı bir takım bilgi ve bulgulara ulaşıldığı, fail veya failler hakkında bir kanaat oluştuğu, ancak soruşturmanın selameti açısından bu husustaki bilgilerin netleşmesi halinde kamuoyuyla paylaşılacaktır. Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığımızca yürütülen soruşturmalar büyük bir titizlikle devam etmekte olup, soruşturmanın sonucu ve safahatı hakkında ayrıca ilgi verilecektir" ifadeleri kullanıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...