Tgrt Haber
27 Aralık 2018 20:45

Savunma Sanayii toplantısı sona erdi

Savunma Sanayii İcra Komitesi toplantısında, kara, deniz ve hava sistemlerine yönelik araç, gereç ve mühimmat konularında kararlar alındı.

Savunma Sanayii toplantısı sona erdi
savunma sanayii,cumhurbaşkanı erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığı'nda gerçekleştirilen Savunma Sanayisi İcra Komitesi toplantısı 2 saat sürdü.

Toplantıda, yerli ve milli sistemlere yenilerini ekleyecek projeler el alındı.

Yine toplantıda, TSK ve güvenlik güçlerinin ihtiyaçları doğrultusunda tedarik ve modernizasyon çalışmaları projelerini gözden geçirdi.

Toplantı sonrasında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bugün gerçekleştirilen toplantıda, sınırlarımız içinde ve ülke sınırlarımızın güvencesi için sınır ötesinde harekâtlarını başarıyla sürdüren güvenlik birimlerimizin gücüne güç katan yerli ve milli sistemlerimize yenilerini eklemeye yönelik projeler ele alınmıştır. Toplantıda, Türk Silahlı Kuvvetleri ve güvenlik güçlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda tedarik ve modernizasyon çalışmalarına yönelik projeler gözden geçirilmiştir. Bu kapsamda kara, deniz ve hava sistemlerine yönelik araç, gereç ve mühimmat konularında kararlar alınmıştır." 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...