Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Şubat 2014 15:25

Sayısal loto çekilişi için yine heyecanlı bekleyiş başladı

Sayısal loto sonuçları MPİ tarafından bu akşam saatlerinde çekilecektir.

Sayısal loto çekilişi için yine heyecanlı bekleyiş başladı
Sayısal loto sonuçları, Sayısal loto çekilişi, milli piyango 8 şubat 2014,

Sayısal loto'da yeni hafta şanslı rakamları akşam 21 ile 22:00 saatleri arasında belli olacaktır. Sayısal loto geçen hafta çekilişine göz atıyoruz. Sayısal Loto'nun bu haftaki çekilişi yapıldı. Milli Piyango İdaresince düzenlenen Sayısal Loto'nun 899. hafta çekilişinde, kazandıran numaralar 5, 14, 20, 37, 38 ve 47 olarak belirlendi. Sayısal Loto çekilişinde 6 bilen 2 kişi, 710 bin 311 lira 70'er kuruş ikramiye kazandı.
Milli Piyango İdaresinden yapılan açıklamaya göre, çekilişte 5 bilen 238 kişi 2 bin 515 lira 20'şer kuruş, 4 bilen 11 bin 828 kişi 37 lira 90'ar kuruş, 3 bilen 222 bin 972 kişi ise 5 lira 70'er kuruş ikramiye alacak. Çekilişte, toplam 3 milyon 738 bin 462 lira 60 kuruş ikramiye dağıtıldı. Büyük ikramiye kazanan talihlilerin kuponlarını, İzmir-Çiğli ile Şanlıurfa-Siverek'teki bayilerden yatırdıkları belirtildi.
Hasılattan KDV olarak 1 milyon 486 bin 996 lira 40 kuruş, Şans Oyunları Vergisi olarak da 830 bin 769 lira 46 kuruş kamuya aktarılacak.
Sayısal Loto Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen, katılımcıların 1 - 49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca 'oyun' olarak da ifade edilen şans oyunudur. Sayısal Loto'da çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Sayısal Loto çekilişleri İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir. Sayısal Loto'da ikramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür. Sayısal Loto ikramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar. Sayısal Loto'da sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Sayısal Loto'da bir bilete ikramiye ödenebilmesi için enaz çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir. Sayısal Loto oyununda bir kaç hafta üst üste altı numarayı doğru tahmin eden çıkmaması üzerine ertesi haftalara devir sayısının artması, hasılatın çok yüksek olması üzerine Sayısal Loto oyun planında yapılan değişiklikle, "Bir haftaya ait oyunda altı bilen çıkmaması halinde bu gruba ayrılan ikramiye, Sayısal Loto'da ertesi hafta altı numarayı doğru tahmin edenlere dağıtılmak üzere devredilir. Bu şekilde yapılacak devir üç haftadan fazla olamaz. Sayısal Loto'da dördüncü haftada altı numarayı doğru tahmin eden çıkmazsa, bu gruba ayrılan tutar,önceki haftalardan devredilmiş tutarlar ile birlikte beş numarayı (olmaması halinde dört numarayı) bilenler arasında dağıtılır." olarak belirlenmiştir. Sayısal Loto çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri;
(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya Milli Piyango (MPİ)Şubelerinden,
(6) bilenlere ise, ikramiyeleri Milli Piyango Genel Müdürlüğümüz tarafından ödenecektir.
SAYISAL LOTO'DA EN ÇOK ÇIKAN RAKAMLAR
Sayısal Loto çekilişinde en çok çıkan rakamlar, 21, 38, 36, 18, 16, 40, 41, 1, 32, 17 olarak belirlendi.
SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞİNDE EN ÇOK İKRAMİYE KAZANAN İLLER
Sayısal Loto'da en çok ikramiye kazanan iller İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya ve Adana olarak sıralandı.
Tekrar belirtiyoruz, Sayısal loto 8 şubat yeni hafta çekilişi çekildikten hemen sonra Stargazete.com sayfalarından yayınlanacaktır..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...