Tgrt Haber
17 Ekim 2015 14:49

Sedat Peker suç duyurusunda bulunacak

Sedat Peker, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu 'Tarafsız Bölge' programında 'PKK, terör örgütü değildir.' açıklamasını yapan Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi hakkında suç duyurusunda bulanacağını açıkladı.

Sedat Peker suç duyurusunda bulunacak
Sedat Peker, Tahir Elçi, PKK,Rize,CNN Türk,Diyarbakır,Sedat Peker,Ahmet Hakan

Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi de Rize'de törere lanet mitingi düzenleyen Sedat Peker hakkında, 'halkı kin, nefret ve düşmanlığa tahrik, suça teşvik ve suçu övme' gerekçesiyle Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu.
Sedat Peker de avukatları aracılığıyla "PKK, terör örgütü değildir." açıklamasını yapan Diyarbakır Baro Başkanı hakkında 'terör örgütünün propagandasını yapmaktan' suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.
Sedat Peker ne demişti?
"Canınız yandığında elinizi, kolunuzu ısırın. Kimseyi öldürmeyin, polisimiz, askerimiz var, ancak onlar yorgun düşerse işte o zaman oluk oluk kan akar, işte o zaman biz de sokağa çıkarız"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...