Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Haziran 2022 10:29 - Güncelleme : 22 Haziran 2022 11:40

Şehadet haberi aileyi yıktı! Şehidimizin babaannesi vefat etti, babası kalp krizi geçirdi

Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı'nda görevli Topçu Uzman Çavuş Fatih Özkaya meydana gelen askeri araç kazasında şehit oldu. Şehadet haberi Bartın’daki aileye verilirken şehidimizin eşinin hamile olduğu öğrenildi. Babaevine ulaşan şehadet sonrasında babaanne torun acısına dayanamayarak hayatını kaybetti. Önce evlat sonra ise anne acısı ile sarsılan baba daha fazla dayanamayarak kalp krizi geçirdi ve hastaneye kaldırıldı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
Şehadet haberi aileyi yıktı! Şehidimizin babaannesi vefat etti, babası kalp krizi geçirdi
bartın,şehit

Kuzey Kıbrıs’ta görev yapan Bartın’ın Balat köyü nüfusuna kayıtlı 21 yaşındaki Topçu Uzman Çavuş Fatih Özkaya askeri araç kazasında şehit oldu. Şehidimiz Özkaya’nın eşinin hamile olduğu öğrenilirken şehadet haberi aileyi yıktı. Bartın’da acılı aileye verilen haber sonrasında şehidimizin 95 yaşındaki babaannesi Fatma Özkaya hayatını kaybetti.

ŞEHİDİMİZİN BABASI ÖNCE EVLAT SONRA ANNE ACISI İLE SARSILDI

İlk önce evlat daha sonra ise anne acısı ile sarsılan şehidimizin babası 62 yaşındaki Mehmet Özkaya daha fazla acıyı kaldıramadı ve kalp krizi geçirdi. Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırılan baba buradaki ilk müdahalenin ardından Karabük'teki özel bir hastaneye sevk edildi.

Şehidimizin cenazesi, ikindi vakti Arıt köyü meydanında düzenlenecek törenin ardından Balat köyü mezarlığında toprağa verilmesi bekleniyor.

BAKAN AKAR ŞEHİDİMİZ İÇİN TAZİYE MESAJI YAYIMLADI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, askeri araç kazasında şehit olan Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığında görevli Topçu Uzman Çavuş Fatih Özkaya için başsağlığı mesajı yayımladı.

Mesajında, Milli Savunma Bakanlığının Twitter hesabından paylaşılan mesajında, "Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" ifadelerini kullandı.

"Sizi toprağa değil, yüreğimize gömdük. Vatan size minnettardır" notuyla yayımlanan mesajda, şehit Özkaya'nın fotoğrafına da yer verildi.

Şehadet haberi aileyi yıktı! Şehidimizin babaannesi vefat etti, babası kalp krizi geçirdi

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Melih22 Haziran 2022 13:17

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Nur içinde yatsın.

Birsen çümen 22 Haziran 2022 11:27

Allah'ım bu nasıl acıdır rabbim sabırlar versin Şehidim Hakkını helal et Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Acılı ailesine sabırlar diliyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...