Tgrt Haber
17 Şubat 2016 09:42

Şehidin adının verildiği İdil'deki opearasyon bu anonsla başladı

Şırnak’ın İdil ilçesinde dün 23.00’da yasağın başlamasının hemen ardından operasyonların startı da verildi. Telsiz anonsu ile başlayan operasyona “Şehit Özel Harekat Polisi Ersin Yıldırım” adı verildi.

Şehidin adının verildiği İdil'deki opearasyon bu anonsla başladı
operasyon,idil,

Terör örgütü PKK’nın gençlik yapılanması Sivil Savunma Birlikleri (YPS) üyesi teröristlerin kazdıkları hendek ve kurdukları barikatlar ile gerçekleştirdikleri terör eylemleri yüzünden dün sabah saatlerinde duyurulan sokağa çıkma yasağının 23.00 itibariyle başladığı İdil’de, operasyonun startı telsiz anonsu ile verildi.
Bir emniyet görevlisi tarafından ilçede görevli tüm güvenlik güçlerine şu anons yapıldı:
“Merkez: Saat 23.00 itibari ile Şehit Ersin Yıldırım operasyonu başlayacaktır. Kahraman Türk ordusu ve polis teşkilatı ilçemizde bulunan düşmanları helak edecektir. Son bir aydır hazırlık aşamasında gecesini gündüzüne katarak çalışan, tüm personelimize teşekkür eder, polis ve askerimizin operasyon süresince hiçbir zarar görmeden başarılı olmasını dilerim. Gazamız mübarek olsun.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...