Tgrt Haber
12 Ağustos 2021 11:43

Şehit ağabeyi Meral Akşener'in gergin ziyaretini anlattı: Konuşmalar kurguydu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Erzincan’ın Tercan ilçesinde kahvehane ziyareti sırasında gergin anlar yaşanmıştı. Yapılan eleştirilere sert tepki göstererek “Yalan konuşuyorsunuz” diyen şehit ağabeyi Yusuf Budak, o anları anlattı. Budak, kahvehanede önceden belirlenen kişilerle Akşener’in görüştürüldüğünü ve bu kişilere de kendi propagandalarını yaptırdıklarını öne sürdü. .

Şehit ağabeyi Meral Akşener'in gergin ziyaretini anlattı: Konuşmalar kurguydu
meral akşener,,erzincan,,şehit,

Erzincan’ın Tercan ilçesinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kahvehane ziyaretinde “Yalan söylüyorsunuz” diye tepki gösteren şehit ağabeyi Yusuf Budak, o anları anlattı.

Kahvehanedeki vatandaşlarla sohbet eden Akşener’in önceden belirlenen kişilerle görüştürüldüğünü ve bu kişilerle de kendi propagandalarını yaptıklarını öne sürüldü.

KENDİ PROPAGANDALARINI YAPTILAR

Vatandaşlarla sohbet etmek için kahvehaneye giden Meral Akşener’in önceden belirlenen kişilerle görüştüğünü iddia eden Yusuf Budak, ‘Kardeşim şehit düştü. Ben çiftçilik, besicilik yaparak geçimimizi sağlıyoruz. Kahvehanede oturuyorduk. Meral Hanım içeri geldi. Bulunduğumuz masaya davet ettik. 'Yok ben gelmeyeceğim' dedi, direkt oraya yöneldi. Kahveci arkadaşın dertlerini dinledi.’ dedi.

Şehit ağabeyi Meral Akşener'in gergin ziyaretini anlattı: Konuşmalar kurguydu

KONUŞMALAR KURGUYDU

Yusuf Budak, aralarında geçen konuşmanın kurgu olduğunu ve gerçeği yansıtmadığını belirterek, ‘Daha sonra Mustafa abi çıktı, 'Açız, 128 milyar dolar nerede? Açlıktan ölüyoruz, yabancı uyrukluların burada ne işi var' gibi söylemlerde bulununca ben de orada tepkimi gösterdim. 'Allah’tan korkun aç değilsiniz, yalan konuşmayın. Böyle siyaset olmaz' dedim. Bu durum orada daha öncesinden ayarlanmış bir olay. Ben çiftçiyim, besicilikle uğraşıyorum. Yanımda 4 tane yabancı uyruklu vatandaş çalışıyor. Elhamdülillah Müslümanız. Biz bu yabancı uyruklu vatandaşları nereye göndereceğiz. Çanakkale Şehitliğinde on binlerce İdlibli yatıyor. Onlar kim? Hepimiz kardeş değil miyiz? Tamamen orada bir propaganda vardı, benim tepkim de bu duruma oldu, yani yalana oldu. 'Açız' diyen Mustafa abi en az 4 bin-5 bin lira maaş alıyor, ense yapıyor. Kesinlikle planlı bir durumdu yaşanılanlar’ açıklamasında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...