Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Kasım 2014 15:43

Şehit astsubayın katil zanlısı adliyeye sevk edildi

Diyarbakır'da eşi ile pazarda alış veriş yaparken şehit edilen astsubayın, Muğla'da bir türkü barda yakalanan katil zanlısı adliyeye sevk edildi.

Şehit astsubayın katil zanlısı adliyeye sevk edildi
diyarbakır, diyarbakır şehit, astsubay, haber, son dakika,

Diyarbakır'da alışveriş yaparken eşinin gözleri önünde şehit edilen Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun katil zanlısı olduğu iddiasıyla Muğla'da yakalanan ve Adana Emniyet Müdürlüğü'ne getirilerek sorgulanan şüpheli, adliyeye sevk edildi. Astsubayı şehit eden tabancanın Adana'daki bir astsubayın evinden çalındığı ve bu silahla bir operasyonda polise ateş açıldığı ortaya çıkmıştı. Bunun üzerine Adana polisi, çatışmada tabancayla ateş ettiği belirlenen Yunus Emre T.'nin Muğla'nın Ortaca ilçesinde gizlendiğini saptadı. Ortaca ilçesinde düzenlenen operasyonda Yunus Emre T. ile kendisine yardım ve yataklık ettiği iddia edilen bar işletmecisi C.A. yakalandı. Üzerinden bir tabanca çıkan Yunus Emre T. sorgulanmak üzere Adana'ya getirildi. Burada sorgulanan Yunus Emre T. ve olayla ilgili gözaltına alınan F. adlı şüpheli, sağlık raporu alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...