Tgrt Haber
15 Ocak 2017 13:23

Şehit cenazesinde yürek yakan görüntü

Bitlis Jandarma Bölge Komutanlığı unsurlarınca 12 Ocak'ta başlatılan "Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Bahattin Dolma Operasyonu" kapsamında girdiği çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Samet Kaya, memleketi Adana'nın Yumurtalık ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit cenazesinde yürek yakan görüntü
şehit cenazesi,

Şehidin naaşı, karayoluyla Yumurtalık ilçesi Zeytinbeli  Mahallesi'ndeki babaevine getirildi. Helallik alındığı sırada şehidin eşi Leyla  ve kız kardeşi Burcu Kaya, cenaze aracına çıkarak üzerinde şehidin mavi beresi  bulunan tabuta sarıldı. Cenaze aracı camiye gidene kadar tabutun yanından  ayrılmayan Burcu ve Leyla Kaya, gözyaşı döktü.

Şehit cenazesinde yürek yakan görüntü

Leyla Kaya bu sırada "Yavaş gidin doyamadım. Yeter artık kalk, selvi  boylum nereye gidiyorsun?" diyerek ağladı. Babası Bedir Kaya da tabuta sarılarak  "Samet'im gitme" diye ağıt yaktı.Leyla ve Burcu Kaya, camiden mezarlığa gidene kadar da araçta tabuta  sarılarak yolculuk yaptı. 

Şehit cenazesinde yürek yakan görüntü
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...