Tgrt Haber
24 Haziran 2021 15:45

Şehit Eren Bülbül'ün paylaşımının üzerinden 4 yıl geçti

PKK’lı teröristlerin saldırısı sonucunda şehit düşen Eren Bülbül bugün bir kez daha anıldı. Şehit Eren Bülbül 24 Haziran’da yaptığı “biri de çıkıp demiyor ki iyi ki varsın Eren” paylaşımı ile bir kez daha anıldı.

Şehit Eren Bülbül'ün paylaşımının üzerinden 4 yıl geçti
Eren Bülbül,PKK,Terörist

Eren Bülbül 4 yıl önce, 2017 yılında henüz 15 yaşındayken hayatını teröristlerin hain saldırısından şehit oldu. Eren Bülbül bugün bir kez daha anıldı. Eren’in paylaşımını hatırlatan binlerce sosyal medya kullanıcısı “İyi ki varsın Eren” diyerek paylaşımda bulundu.

PAYLAŞIMI 4 YIL ÖNCE YAPMIŞTI

Şehit Eren Bülbül, 4 yıl önce bugün 24 Haziran’da sosyal medya hesabından “Biri de çıkıp demiyor ki: Eren iyi ki varsın” paylaşımı yapmıştı.Eren Bülbül'ün o paylaşımı bugün yeniden gündem oldu. Yüzbinlerce kullanıcı sosyal medyada ‘İyi ki varsın Eren’ sözleriyle Eren anılıyor.

EREN BÜLBÜL KİMDİR?

Ayşe ve Hasan Bülbül çiftinin çocuğu olarak 1 Ocak 2002 yılında dünyaya gelen Eren Bülbül, Köprüyanı İlkokulu ve Çatak İlköğretim Okulu'ndaki eğitiminin ardından, Maçka Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne devam etti. Bülbül, 2016 yılında babasını kaybetti11 Ağustos 2017'de bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında yaralandı. Bülbül, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
Bülbül'ün cenazesi, 12 Ağustos 2017'de Maçka Merkez Camisi'nde düzenlenen törenin ardından Köprüyanı Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...