Tgrt Haber
11 Eylül 2021 18:16

Şehit eşinden yürek yakan feryat: Ağabeylerim Mücahit'i getirdim size

Kayseri'de toprağa verilen Şehit Piyade Uzman Çavuş Mücahit Sınırtepe'nin eşi Sevinç Oğuz Sınırtepe; eşinin toprağa verileceği şehitliğe girince gözyaşlarına boğuldu. Şehit mezarlarını gören acılı şehit eşi, "Korktuğum başıma geldi, ağabeylerim Mücahit'i getirdim size" dedi.

Şehit eşinden yürek yakan feryat: Ağabeylerim Mücahit'i getirdim size
Kayseri,,şehit,,İdlib,

İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde arama tarama faaliyeti sonrasında yapılan saldırıda 2 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı. Milli Savunma Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen saldırı nedeniyle bir açıklama yayınlandı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde arama tarama faaliyeti sonrası intikal halinde olan bir unsurumuza yapılan saldırı sonucunda iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, üç kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilmiştir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

İdlib'te şehit olan Mücahit Sınırtepe'nin naaşı; Kalem Kırdı Camii'nde düzenlenen törenin ardından defnedilmek üzere kortej eşliğinde Kartal Şehitliği'ne getirildi. Burada, şehitliğe giren acılı eş Sevinç Oğuz Sınırtepe, şehit mezarlarını görünce gözyaşlarına boğuldu.

İZNE GELECEKTİ, GELEMEDİ

Sınırtepe, "Korktuğum başıma geldi. Ağabeylerim Mücahit’i getirdim size. Bir gün ben de geleceğim yanına Mücahit. Daha hiç doyamadık ki birbirimize. Eşim gitti. Biz daha 2.5 aylık evliydik. Bugün izne gelecekti gelemedi" dedi.

Şehit eşinden yürek yakan feryat: Ağabeylerim Mücahit'i getirdim size

ÇİÇEĞİ BURNUNDA GİDEN KUZUM

Duaların ardından Şehit Mücahit Sınırtepe toprağa verildi. Vali Şehmus Günaydın, Şehit Babası Faruk Sınırtepe'ye oğlunun fotoğrafını ve Türk Bayrağı'nı teslim etti. Oğlunun fotoğrafını eline alan Anne Suzan Sınırtepe, oğlunun fotoğrafını öperek, "Çiçeği burnunda giden kuzum" diyerek gözyaşı döktü.

Şehit eşinden yürek yakan feryat: Ağabeylerim Mücahit'i getirdim size

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...