Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Ağustos 2015 04:44

Şehit haberinin ardından Valilik'ten açıklama

Mardin Valiliğinden, Midyat ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında yola döşenen mayının patlaması sonucu 1 askerin şehit olduğu, 4 askerin yaralandığı saldırı ile ilgili teröristlerin yakalanması, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmaların aralıksız devam ettiği bildirildi.

Şehit haberinin ardından Valilik'ten açıklama
mardin, valilik açıklama

Valilikten yapılan açıklamada, Şenköy ve Gelinkaya mahallesinden geçen Kerkük-Yumurtalık Petrol Boru Hattı'nın güvenliğini sağlayan askerlerin bulunduğu aracın geçişi sırasında, terör örgütü PKK tarafından yola döşenen mayının patlaması sonucu 1 askerin şehit olduğu , 4 askerin ise yaralandığı belirtildi.
Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı ve tedavilerinin sürdüğü kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Hain saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin yakalanması ve halkımızın huzur ile güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur olayda hayatını kaybeden şehidimize Cenabı Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...