Tgrt Haber
03 Eylül 2017 21:54

Şehit Piyade Er Gürel için cenaze töreni düzenledi

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Halil İbrahim Gürel için Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında tören düzenlendi.

Şehit Piyade Er Gürel için cenaze töreni düzenledi
şehit cenazesi,,şehit tören

Kovan Tepe üs bölgesine teröristlerce düzenlenen saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Halil İbrahim Gürel (21) için Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında cenaze töreni düzenlendi. Törene Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Yüksekova 3’üncü Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Metin Tokel, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoılu, Özel Harekat Şube Müdür Vekili Mihri Gölcük ve daire amirleri katıldı.
Tören Kur’an-ı Kerim okunması, şehit cenazesinin alana getirilmesi ve saygı duruşu ile başladı. Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında görevli Binbaşı Savaş Çağlar tarafından şehidin öz geçmişi okundu.
Yapılan duaların ardından şehit cenazesi gece karanlığında memleketi Tokat’a gönderilmek üzere helikopterle Van’a uğurlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...