Tgrt Haber
16 Nisan 2015 19:39

Şehit savcı Kiraz'ın ön otopsi tutanağı açıklandı

Adli Tıp Kurumu Morg İhtisas Dairesinin, şehit savcı Kiraz ile ilgili 1 Nisan'da hazırladığı ön otopsi tutanağı açıklandı.

Şehit savcı Kiraz'ın ön otopsi tutanağı açıklandı
savcı kiraz, otopsi,

Adli Tıp Kurumu Morg İhtisas Dairesi, İstanbul Adalet Sarayı'ndaki terör saldırısında şehit olan savcı Mehmet Selim Kiraz ile ilgili 1 Nisan'da ön otopsi tutanağı hazırladı.

Otopsiye, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nda görevli bir savcı, tahkikat savcısı, otopsi şube müdür vekili, 3 Adli Tıp uzmanı, 2 asistan, 1 fotoğrafçı ve 2 otopsi teknikeri katıldı.

Hazırlanan otopsi tutanağında, savcı Kiraz'ın ölüm nedeninin "ateşli silah mermi çekirdeği yaralanmasına bağlı kafatası, kot ve skapula kemik kırağıyla birlikte beyin kanaması, beyin doku harabiyeti ve iç organ yaralanmasından gelişen iç kanama" olduğu kaydedildi.

Tutanakta, savcı Kiraz'ın vücudunda "muhtemelen 7,65 mm çapında gömlekli, üzerinde set izleri bulunan biri dip yan kısımdan hafif deforme, diğeri forme toplam iki adet ateşli silah mermi çekirdeğinin elde edildiği" ifadesine yer verildi.  

Şehit savcı Kiraz ile ilgili ayrıntılı otopsi raporunun daha sonra düzenleneceği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...