Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Eylül 2015 16:21

Şehit uzman çavuş memleketine uğurlandı

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde şehit edilen Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Ali Sarak, düzenlenen törenle memleketine uğurlandı.

Şehit uzman çavuş memleketine uğurlandı
şehit uzman çavuş, memleketi,

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde, teröristler tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Ali Sarak için cenaze töreni düzenlendi. Diyarbakır Asker Hastanesi’nde düzenlenen törene İl Valisi Hüseyin Aksoy, 7. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz, Muharip Hava Kuvvet Komutan Yardımcısı Korgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Musa Çitil, 16. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Savaş Beyribey, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, vali yardımcıları, merkez ilçe kaymakamları ile askeri ve mülki erkan katıldı.
Şehidin naaşının katafalka koyulması ve öz geçmişinin okunmasıyla başlayan törende 7. Kolordu Komutanlığı’ndan Yarbay Tuncay Metin kısa bir konuşma yaptı. Daha sonra duaların okunduğu tören, şehidin cenazesinin memleketi Osmaniye’ye gönderilmesiyle sona erdi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...