Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Ağustos 2015 03:23

Şehit Uzman Çavuş Veli Ateş'in baba ocağında yas

Bingöl'ün Genç İlçesi Suveren mevkiinde şehit düşen 38 yaşındaki Patlayıcı Madde İmha Uzmanı Jandarma Uzman Çavuş Veli Ateş'in baba ocağına ateş düştü

Şehit Uzman Çavuş Veli Ateş'in baba ocağında yas
aile, şehit,

Konya'nın Kadınhanı İlçesi İstiklal Mahallesi'nde oturan babası 72 yaşındaki Abdurrahman Ateş'in evine gelen yetkililer, oğlu Veli Ateş'in şehit olduğu haberini verdi. Veli Ateş'in şehit olduğu haberi ailesini ve yakınlarını yasa boğdu. Ateş'in baba evi Türk Bayrakları ile donatıldı. Konya Vali Yardımcısı Bekir Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ve Alay Komutanı 1'inci Yardımcısı Kurmay Albay Ümit Fidan da Şehit Uzman Çavuş Ateş'in evini ziyaret etti ve babası Abdurrahman Ateş'e baş sağlığı diledi.

Evli ve 1 çocuk babası şehit Ateş'in, yaklaşık 20 gün önce memleketine gelerek ailesi ve yakınlarıyla birlikte hasret giderdiği öğrenildi. İki ay önce Hatay'dan Bingöl'e tayinin çıktığı öğrenilen şehit Veli Ateş'in ev hanımı olan eşi Sevgi ve 5 yaşındaki oğlu Abdurrahman'ı da yeni görev yerine götürdüğü belirtildi. Şehit Uzman Çavuş Veli Ateş yarın Kadınhanı İbrahim Paşa Cami'nde kılınacak Cuma namazının ardından ilçede bulunan aile mezarlığında toprağa verilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...