Tgrt Haber
28 Eylül 2014 11:45

Şehit yakını ve gaziler bu tarihe dikkat!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından, 2 bin 500 gazi ile gazi ve şehit yakınının ataması 1 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Şehit yakını ve gaziler bu tarihe dikkat!
şehit yakını,gazi,önemli uyarı,

Terörle Mücadele Kanunu kapsamında 3 bin 500 gazi ile gazi ve şehit yakınının kamuda istihdamına yönelik ilk grup atamaların geçen Temmuz ayında yapılmasının ardından, ikinci grup atamalarla 2 bin 500 kişiye daha kamuda iş imkanı sağlanacak. İkinci grup atamalar, Kurban Bayramı öncesinde noter huzurunda yapılacak. İstihdam hakkı sahiplerinin ilk il tercihleri dikkate alınarak gerçekleştirilecek atamalarla, 2 bin 500 kişi kamu kurum ve kuruluşlarındaki uygun memur, işçi veya hizmetli kadrolarına yerleştirilecek. İkinci grup atamalar dolayısıyla 1 Ekim Çarşamba günü düzenlenecek törene, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'ın da katılması planlanıyor.Atama sonuçları, Devlet Personel Başkanlığı'nın internet sitesinden duyurulacak.
Kaynak: AA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...