Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Haziran 2016 00:43

Şehit yakınları ve gaziler için iftar

İstanbul Valiliği'nce şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenlendi.

Şehit yakınları ve gaziler için iftar
şehit, iftar,

Şehit aileleri ve Gaziler, İstanbul Valiliği'nin düzenlediği iftar yemeğinde biraraya geldi. İftar programına şehit yakınları ve gazilerin yanı sıra İstanbul Vali Yardımcısı Adnan Çakıroğlu, askeri yetkililer ve çok sayıda davetli katıldı.

"Bir vatanın vatan olması, onun uğrunda verilen mücadele ile mümkündür"

İftar öncesi konuşan Vali Yardımcısı Çakıroğlu, Atatürk Havalimanı'nda yapılan terör saldırısını kınayarak, saldırıda ölenlere Allah'tan rahmet ve yaralılara şifa diledi. Çakıroğlu, iftar programına katılmayı planlayan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile İstanbul Valisi Vasip Şahin'in havalimanındaki terör saldırısı nedeniyle aralarında bulunamadığını anlatarak, ''Ramazan ayının manevi huzurunda sizlerle iftar açıyor olmanın, bir masanın etrafında bir lokmayı paylaşıyor olmanın gururunu yaşıyoruz. Bir vatanın vatan olması, onun uğrunda verilen mücadele ile mümkündür. bizim milletimiz, tarihinden beri bulunduğu toprağı vatan yapmakta çok çalışmış ve bir adım geri durmamıştır. Ülkemiz iç ve dış düşmanların oyunlarıyla karşı karşıyadır. Türk halkının azim ve kararlılığı, bu oyunları bozmaya yeterlidir. Vatanın bütünlüğü için akıtılan kanların hesabını soracağımızdan emin olunuz'' diye konuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...