Tgrt Haber
19 Temmuz 2022 13:58 - Güncelleme : 19 Temmuz 2022 14:11

8 gündür kayıp olarak aranan Şehmus Ele sağ bulundu

Son dakika haberi: Tekirdağ ile İstanbul sınırları içinde kalan Çamlıköy Tabiat Parkı’ndan kaybolan 20 yaşındaki Şehmus Ele’den iyi haber geldi. Yapılan arama çalışmalarının 8’inci gününde Şehmus Ele ormanlık alanda sağ olarak bulundu.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
8 gündür kayıp olarak aranan Şehmus Ele sağ bulundu
Şehmus Ele,kayıp

İstanbul’da oturan 20 yaşındaki Şehmus Ele, Kurban Bayramı’nın son gününde ailesi ile birlikte İstanbul'un Çatalca ile Tekirdağ'ın Saray ilçesi sınırlarındaki halk arasında 'Kastro' olarak bilinen Çamlıköy Tabiat Parkı'na pikniğe geldi. Şehmus Ele, piknikte ailesinin yanından ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınmayınca durum ekiplere bildirildi.

400 KİŞİLİK EKİP DEVREYE GİRDİ

Jandarma ekiplerinin ilk gün yaptığı aramadan sonuç alınamayınca İstanbul ve Tekirdağ'dan gelen Jandarma Komando Arama-Kurtarma Tabur Komutanlığı (JAK), Polis Arama-Kurtarma (PAK), AFAD, AKUT ile Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri ve gönüllülerden oluşan 400 kişilik arama-kurtarma ekibi devreye girdi. Havadan drone, karadan iz takip köpeklerinin kullanıldığı arama çalışmaları başlatıldı.  

TELEFONU İLE EŞYALARI İNCELEMEYE ALINDI

Şehmus Ele'nin ormana girdiği yerden 1 kilometre uzaklıkta cep telefonu ile bıçağı bulundu. Telefon ve bıçak, jandarma tarafından incelenmeye alındı. Kayıp haberlerinin ardından görgü tanığının, jandarmayı arayıp, Ele’yi 12 Temmuz’da ormanda gördüğünü söylediği belirtildi. Görgü tanığının ifadelerinin ardından arama çalışmaları, bu bölgede yoğunlaştırıldı. Aramalarda, Korsan Koyu yakınlarında önceki akşam Ele’ye ait olduğu belirtilen şort ve terlikler bulunurken, incelemeye alındı.

8’İNCİ GÜNDE SAĞ BULUNDU

Ekiplerin yoğun çalışması sonrasında Şehmus Ele arama çalışmalarının 8’inci gününde İstanbul' un Çatalca ilçesi'nde ormanlık alanda sağ olarak bulundu

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...