Tgrt Haber
16 Ağustos 2021 22:01

Sel felaketinin yaşandığı bölgelerden 681 vatandaşı TSK tahliye etti

Milli Savunma Bakanlığı, sel felaketinin yaşandığı Sinop ve Kastamonu’da, 681 vatandaşın helikopterlerle tahliyesinin gerçekleştirildiğini açıkladı.

Sel felaketinin yaşandığı bölgelerden 681 vatandaşı TSK tahliye etti
MSB,tahliye,helikopter

MSB, sosyal medya hesabından tahliye görüntülerinin de yer aldığı bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda, her zaman Türk milletinin emrinde olan Türk Silahlı Kuvvetlerinin, sel felaketinin yaşandığı Sinop ve Kastamonu'da vatandaşların tahliyesi ile yardımların ulaştırılması görevine devam ettiği belirtildi.

681 VATANDAŞ TAHLİYE EDİLDİ

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Her zaman asil milletimizin emrinde olan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, sel felaketinin yaşandığı Sinop ve Kastamonu’da vatandaşlarımızın tahliyesi ile yardımların ulaştırılması görevine devam ediyor. Helikopterlerle şu ana kadar 681 vatandaşımızın tahliyesi gerçekleştirildi” denildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığınca, sel felaketinin yaşandığı Sinop'un Ayancık ilçesinde elektriksiz kalan köylere helikopterle jeneratör götürülmüştü.

Sel felaketinin yaşandığı bölgelerden 681 vatandaşı TSK tahliye etti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...